Dielli Demokristian REDAKSIA

Këshilli redaktues:

Kristina Pjetri

Lush Neziri

Mark Gjuraj

Mark Marku

Vilson Kola

Dr. Med.

Dielli Demokristian REDAKSIA

Bashkëpunëtorë:

Agim Dedaj

Akil Koci

Anita Marku

Hazir Mehmeti

Lush Culaj

Ndue Ukaj

Sarë Gjergji

Valentina Pjetri

Anton Marku

 Ideator dhe themelues i revistës