Redaksia - Dielli Demokristian

Na ndiqni në Facebook

Zgjidh gjuhën e faqes

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Këshilli redaktues:


             

Kristina Pjetri, studente        Lush Neziri, aktivist        Mark Gjuraj, aktivist        Mark Marku, student       Vilson Kola, Dr. Med


Bashkëpunëtorë:


           

      Agim Dedaj                      Akil Koci                    Anita Marku              Hazir Mehmeti                   Lush Culaj


              

       Ndue Ukaj                     Sarë Gjergji                  Valentina Pjetri                   Anton Marku
                                                                                                                                      Ideator dhe themelues i revistës
@ 2018
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü